Fairytosh Vision Of Love

"Kaya"

 

 

Kaya elsker at larme. Altså har vi udnyttet dette, så hun stopper,… lidt - ved at lade hende larme mest mulig. Hun FÅ LOV! Kaya kan regne? JA, det er rigtig hun kan kvadratroden af 4= 2 vov vov. 3-1= 2 vov vov??? 9- 6 = 3 men, så begynder det, at være svært for hende. Så prøver hun med kun et vov – ellers går hun over i ”glam” så må man da’ kunne forstå, at hun vil have det der. Hun er IKKE så intelligent endda, så skal gufferne godt nok frem så hun kan holde mund…men som hund, så ejer siger man.

Datterens hund. De to har altid været uadskellige. Og hun ved hun er datterens hund. Er Miriam i nærheden? Kan vi andre lige så godt glemme, at sige noget til hende. De har en hel historie de kan fortælle hinanden – er det rigtig – vov vov – er du sikker – vov vov – har de gjort det – vov vov – og sådan kan de fortsætte i det uendelige. Men så får hun jo også der LOV at larme.

Kaya er husets bamse. Hun burde nok tabe sig en del!

Men Kaya skal bare hygge sig. Hun er neutraliseret. Det har sat sine spor på hendes side ben. Hun er husets sidste børne hund – Hun elsker bolsjer – mandariner – lakrids – skum fiduser m.m.. Ikke lige frem godt for hendes vægt. Men lad hende dog!

 

Stamtavle
 
DKCH Skansehøj's Robin Beagler's Sidney AUSCH Hildemar The Way To Go
Greta
DKCH NORV96 KLBCH KBHV00
Skansehøj's Johanne
DKCH KBHV92 KBHV93 KLBCH
Daisy Hills Dynamiske Domino
DKCH Skansehøj's Valonia
Daragoj Cheer Leader USACH Echo Run Frolicsome Fella USCH Sonebridge Winning Ways
USCH Echo Run Shalamar
Daragoj Great Pleasure Daragoj Jumping Jack
VV89 DKCH Daragoj Piece Of Gold